Impresszum

Tárhelyszolgáltató

iLX RootNET Kft.
Martonvásár 2462 Széchenyi utca 83.
adószám: 23857195-2-07
info@ilx.hu

Design

Az oldal design-ja a WPKOI Dhyana ingyenes sablonja alapján készült, azonban saját kódolású.

Szerzői jogok

A weboldalt Kuzmann Eszter (Szerző) működteti.

A weboldal használatával a látogató elfogadja a következő feltételeket:

A weboldalon található minden tartalom vagy annak részlete (szöveg, szövegrészlet, grafika, grafikai elem, fotó, eljárás) a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében szerzői jogvédelem alá esik. A megjelenő tartalmak szerzői vagyoni jogainak jogosultja – amennyiben azt másként a tartalom nem jelöli – a Szerző.

A tartalmak felhasználása, terjesztése, másolása, más weboldalon való megjelentetése kizárólag a Szerző előzetes írásos engedélyével és a forrás pontos megjelölésével, a Szerző feltüntetésével lehetséges. Ilyen módon a weboldalon található cikkekre mutató hiperhivatkozás más weboldalon szabadon elhelyezhető úgy, hogy az elhelyező nem módosítja az eredeti információt, a Weboldalra utaló egyértelmű hivatkozást pedig minden elhelyezésnél pontosan feltünteti.

A blogban található bejegyzések üzleti célú terjesztése, publikálása, más weboldalon történő felhasználása semmilyen módon nem engedélyezett.

A blogban található ötletek, javaslatok alkalmazásából eredő károkért a Szerző felelősséget nem vállal, azokat bárki csak a saját felelősségére alkalmazhatja.